Poveste…

Povestea noastra … Ce ne propunem …

As dori sa incep cu a fost odata ca niciodata ca de nu am fi nu s-ar vedea nici faptic istoria noastra. A fost odata o printesa, ce isi dorea sa ajunga regina, regina si ca femeie in ochii barbatului ce o iubea. Isi dorea sa fie absolut unica prin modul cum se imbraca. Si ce credeti ca a facut? A chemat croitori, case alese sa-i faca rochii dupa visele sale, dar nimeni din acei vrajitori ai imbracamintii nu i-au indeplinit dorinta nebanuita. Nu intelegea “DE CE?” ?

Fiecare rochie are o poveste a ei ce trebuie remodelata pe persoana care o poarta. Asa am inceput si noi , facand din poveste un brand, din brand o unicitate , din unicitate dragoste catre absolut.

Orice femeie este frumoasa, nu exista femei urate daca privim din prisma sufletului si orice trup are nevoie de o acoperire pentru a reflecta imaginea sufleteasca a unei femei. De ce vrem sa cream rochii unicat? Aici orice femeie ne poate raspunde. De ce folosim materiale naturale? Aici oricine ne poate raspunde! Dar de ce vrem sa producem in functie de sufletul si prezenta fiecareia? Aici ne dorim sa raspundeti!

Haine gasiti pretutindeni la orice colt si la orice pas, dar stie oare sufletul vostru ce are nevoie in orice pas si in orice moment? de ce sa alergi la un psiholog cand raspunsul problemei voastre e in voi ? de ce sa alergi la un croitor cand dorinta de a fi imbracat intr-o anumita situatie poate fi rezolvata de catre noi! Ne-am propus ca frumoasele regine si imparatese ale momentului sa invete a se lasa sa fie iubite, rasfatate, alintate, sa primeasca sfaturi profesionale despre vestimentatie pentru a atinge acel apogeu al fericirii de a fi unica in ochii LUI ….

De ce am ales ca povestea noastra sa fie in mediul virtual (online) si nu prezenta in marile mall-uri, sau magazine? Am visat o imparatie pe masura creatiilor noastre, o imparatie fara margini, fara o locatie stricta si rezumata la un lant de magazine, o imparatie ce se poate intinde la nesfarsit. Am ales asa deoarece in orice suflet aparent de copil dar pe deplin cumpatat nu exista poveste fara imparatie, nu exista imparatie fara regina, nu exista regina fara rochii, nu exista rochie fara unicitate.

Am spune ca am incalecat pe o sa pentru a va spune o poveste asa de simpla, dar in lumea ei complicata poti gasi adevaratul sens al modului de a te imbraca. Uneori ne-o pot dezvalui croitori online , alteori designeri online, dar adevarata poveste este a noastra, aceea este de a fi unic apasand doar un click pe http://shop.stefitex.ro/.

Comments

Leave a Reply

Protected by WP Anti Spam